Kolofon

Kontaktirajte nas

UREDNIŠTVO

Spletne strani smo pripravili sami skupaj z izvajalcem spletnih storitev.

NAMEN SPLETNIH STRANI

Podatki na spletni strani so predstavitvene narave s področja osnovne dejavnosti za katere smo registrirani – Drugje nerazvrščene strokovne in tehnične dejavnosti. Zavezujemo se, da so podatki na spletnem mestu resnični, zanesljivi in kakovostni.

Ne odgovarjamo za morebitne tipkarske napake, pridržujemo si pravico, da kadarkoli in brez predhodnega obvestila spremenimo vsebino, v kolikor ta ni v skladu z našo politiko podjetja.

PRAVICA UPORABE

Spletne strani in vsa njena vsebina je zaščitena s pravicami industrijske in intelektualne lastnine. Vse informacije, besedila, slike ali drugi grafični elementi, ki jih najdete na tej spletni strani, lahko uporabite izključno za svojo osebno, nekomercialno rabo in je ne smete, ne v celoti ne delno, reproducirati, spremeniti, razpošiljati, licencirati ali izdati v obliki publikacij v kakršnekoli namene, razen za ogledovanje, brez predhodnega pisnega dovoljenja skrbnika.

PREVZEMANJE ODGOVORNOSTI

Pri oblikovanju spletne strani skušamo zagotavljati ažurnost in točnost podatkov. Za njihovo točnost in celovitost ne jamčimo in ne prevzemamo nobene odgovornosti, ki bi izvirala iz njihove uporabe. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

Pridružujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo vsebino svojih spletnih strani, na kakršenkoli način, ne glede na razlog in brez predhodnega opozorila.

TEHNOLOŠKA IZVEDBA

Tehnološko izvedbo je zagotovilo podjetje Marjetica Cvikl s.p. v sodelovanju z našim podjetjem.

PODATKI O PODJETJU

Naziv:
EKODOM SKUPINA – Inovativne ekološke rešitve d.o.o.
Sajevec 31, 1310 Ribnica

Status: Pravna oseba
Davčna številka SI: 65096894
Matična:  6689396000
Šifra dejavnosti: M74.900 (Drugje nerazvrščene strokovne in tehnične dejavnosti)
Aktivni transakcijski računi: SI56 6100 0000 8605 217, Delavska hranilnica d.d.

DPC: Marjetica Cvikl s.p.